Olemme kaveriporukka, emme suinkaan mikään IT Ihme!

Olemme pieni, keskenään tuttu, tutustuva ja kotisivuja harrastava kaveriporukka, joka kyllästyi yksittäisiin webhotelli maksuihin ja päätti hommata yhteisen palvelimen, jolta jokainen saa tilaa ja palveluja tarpeensa mukaan. Ylläpidämme palvelinta yhteisvoimin ja yhdessä, kukin osallistuu osaamisensa ja mahdollisuuksiensa mukaan, kulut jaamme keskenämme.

Älä sekoita meitä suorakäyttöpalvelujen tuottajiin tai kaupallisiin IT-toimijoiden palveluihin tai verkko-osoitteisiin. Ole tarkkana, sekoittumisen mahdollisuus liittyy kaikkiin toisiaan muistuttaviin verkkotunnuksiin, meillä ei ole tarvetta eikä halua hyötyä toisten maineesta tai tunnettuudesta.

Hankimme ensimmäisen yhteisen palvelimen vuonna 2003 ja  vaihdoimme palveluntarjoajaa vuonna 2015. Nykyinen yhteistyökumppanimme on Suomen Hostingpalvelu Oy. Palveluntarjoaja on räätälöinyt palvelimen vastaamaan yksilöllisiä tarpeitamme ja olemme saaneet heiltä myös yksilöllistä palvelua. Tästä syystä sivullamme on linkkejä heidän käyttöohjeisiin. Jos etsit palveluntarjoajaa, niin kysy ketä suosittelemme!

Tämän domainin hankimme vuonna 2011 ja perustimme tämän sivun, jotta voimme koota yhteen tietoa kotisivujen ylläpitämisestä, hyödyllisistä linkeistä sekä selkeän ja helposti muistettavan osoitteen palvelimelle kirjautumista varten.

Viestintävirasto on hyväksynyt meidät fi-verkkotunnusvälittäjäksi. Meillä on lupa käyttää virallista välittäjä-logoa sivustollamme merkkinä siitä, että välitämme fi-verkkotunnuksia. Hoidamme kuitenkin vain yhteiselle palvelimelle sijoitettujen verkkotunnusten asioita. 

Toimimme kavereiden kesken, emme tavoittele taloudellista hyötyä ja porukkaan pääsee vain meihin tutustumalla ja mukanaolevan suosituksella.