[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Sivuston näkyvyys verkossa

Seuraava merkityksellinen kontakti voi olla vain klikkauksen päässä. Kun yhteystiedot ovat ajan tasalla Googlessa, sinut löydetään verkossa. Voit jakaa verkossa muun muassa aukioloajat, yhteystiedot ja ajo-ohjeet.

Sivuston vahvistaminen googleen

Voidaksesi käyttää googlen palveluja sivustollasi on sivusto vahvistettava googlelle. 

Lue tästä kuinka vahvistaminen tapahtuu kotisivukoneella

AdWords

Näy silloin, kun asiakkaat hakevat Googlesta tarjoamiasi palveluita tai tuotteita, ja maksa vain silloin, kun he käyvät verkkosivustossasi tai soittavat sinulle mainosta klikkaamalla.

Google AdWordsin avulla voit ohjata uusia vierailijoita verkkosivustollesi, lisätä verkkomyyntiä ja puhelinyhteydenottoja tai saada asiakkaat palaamaan ostoksille.

Kohdista mainoksesi asiakkaille tietyissä maissa, tietyillä alueilla, tietyissä kaupungeissa tai tietyllä etäisyydellä yrityksestäsi tai myymälästäsi.

Ihmiset löytävät yrityksesi Googlessa juuri silloin, kun he hakevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Adsense

Google AdSense on kaiken kokoisille verkkosivustojen julkaisijoille tarkoitettu nopea ja helppo tapa ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja Google-mainoksia verkkosivustoissa.

Analytics

Google Analytics on rakennettu tehokkaalle ja helppokäyttöiselle raportointialustalle, minkä ansiosta voit itse valita tarkasteltavat tiedot ja muokata raporttejasi vain muutamalla klikkauksella.

Sisältö-raportit auttavat sinua selvittämään, mitkä verkkosivuston osat menestyvät parhaiten ja mitkä ovat suosituimpia. Tietojen perusteella voit luoda paremman käyttökokemuksen verkossa.

Google Analyticsin analysointiominaisuuksien avulla voit selvittää, kuinka paljon kontakteja houkuttelet, kuinka paljon myyt ja kuinka sitoutuneita käyttäjäsi ovat sivustoosi.

Lue tästä ohje kuinka Google Analytics koodi lisätään sivustolle

Google My business

Google My Business yhdistää sinut suoraan asiakkaisiin, kun he etsivät sinua haussa, Mapsissa tai Google+ -palvelussa.

Google My Business tuo sinun tiedot hakuun, Mapsiin ja Google+ -palveluun, jotta sinua etsivät löytävät yhteystietosi käytössä olevasta laitteesta riippumatta.

Anna näkyville oikeat tiedot oikeaan aikaan. Voit tarjota ajo-ohjeet perille Mapsissa, aukioloajat haussa tai puhelinnumeron, jota klikkaamalla sinulle voi soittaa matkapuhelimella.

Google My Business auttaa uskollisen fanikunnan luomisessa. Kontaktit voivat osoittaa arvostavansa toimintaasi arvioinneilla ja arvosteluilla, tukea sisältöäsi +1-painikkeella ja jakaa uudelleen Google+ -viestejäsi kaikkialla verkossa.

Google My Business täydentää nykyistä verkkosivustoasi, sillä saat sen avulla toiminnallesi julkisen identiteetin Googlessa. Antamasi tiedot voivat näkyä Google-haussa, Mapsissa ja Google+ -palvelussa.