Palveluntarjoaja

Valitsimme palveluntarjoajaksi Suomen Hostingpalvelu Oy:n, koska arvostamme suomalaista palvelua, sekä suomessa sijaitsevia palvelimia. Saimme heiltä vertailutilanteessa erinomaista asiakaspalvelua ja palvelu on jatkunut joustavana sekä asiantuntevana myös valintapäätöksemme jälkeen. Palveluntarjoajan palvelinsalista vastaava yritys TelecityGroup  on Euroopan johtava ensiluokkaisten operaattorineutraalien konesalien toimittaja, joka toimii useissa suurkaupungeissa ympäri Euroopan. Palveluntarjoajan valintaan vaikutti myös palveluntarjoajan tekninen osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

Tietoja palvelusta

Autentikoiva sähköpostipalvelin

Autentikoivan sähköpostipalvelimen ansiosta vastaanotat ja lähetät sähköpostia helposti omalla sähköpostiohjelmalla missä verkossa tahansa.

Tuettuja sähköpostiohjelmia ovat esimerkiksi Outlook, Thunderbird, Mac OS X Mail. Sopiva ratkaisu paljon liikkuvalle. IMAP IDLE -tuen ansiosta saat sähköpostit välittömästi kännykkääsi tekstiviestin tavoin. Sähköposti tukee salattuja SMTP, IMAP ja POP3 yhteyksiä.

Kotisivukone – helpoin tapa tehdä kotisivut

Kotisivut voi toteuttaa usealla eri tavalla. Kotisivukone on niistä helpoin. Kotisivujen teko onnistuu keneltä tahansa muutamassa minuutissa. Helppokäyttöisellä hallintapaneelilla hallitset helposti kotisivujasi. Myös perinteinen tapa FTP-siirtoineen on mahdollista. 

Varmuuskopioita useasti päivässä

Automaattiset varmuuskopiot, neljästi päivässä ja säilytys 14 päivää. Hallintapaneelin kautta voi palauttaa minkä tahansa varmuuskopion viimeiseltä 14:ta päivältä. Palauttaa voi niin yksittäiset tiedostot ja siten sähköpostit kuin myös kokonaiset tietokannat tai pelkästään yksittäiset tietokantataulut. 

Sähköpostin lukeminen

Voit lukea sähköpostin selaimella. Käytäthän kirjautumisessa koko sähköpostiosoitetta ja salasanana hallintapaneelissa luomaasi salasanaa.

Sähköpostin voi lukea myös tietokoneelle asennettavalla sähköpostiohjelmalla kuten Outlook, Thunderbird tai Mac Mail. Sähköpostin voi lukea myös Nokian (esim. E72, N8, C5), Android (esim. Samsung Galaxy S, HTC Desire) tai Applen iPhone kännyköillä.

Palvelimen tiedot

Palvelimen nimi: s1.palvelin.pro 
IMAP-palvelin: mail1.palvelin.pro, Portti: 143 (salattu: 993) 
SMTP-palvelin: mail1.palvelin.pro, Portti: 26 (salattu: 465) 
Webmail: https://webmail.1.palvelin.pro
cPanel: https://cpanel.1c.palvelin.pro
SSH portti: 5757
FTP palvelin: s1.palvelin.pro