Maksutavat WooCommerce-verkkokauppaan

Maksujärjestelmä on helposti kytkettävissä  kaikilta yleisesti tunnetuilta verkkomaksuvälittäjiltä. Verkkomaksujärjestelmä lisätään verkkokauppaan lataamalla ja asentamalla kyseiselle verkkomaksujärjestelmälle tehty valmis maksumoduli, eikä erillistä koodaustyötä tarvita.

Ennen maksujärjestelmän kytkemistä tarvitaan verkkokauppiaan tekemä sopimus valitun maksunvälittäjän kanssa. Tunnettuja verkkokaupan maksuvälittäjiä ovat BamboraCheckout FinlandKlarna sekä Paytrail.

Sopivan maksujärjestelmän valinta

Kaikki saatavilla olevat maksujärjestelmät ovat toimivia ratkaisuja, joista jokaisen täytyy löytää omaan verkkokauppaan se sopiva maksujärjestelmä. Parhaiten hommasta pääsee jyvälle tutustumalla jokaiseen palveluntarjoajaan.

Maksujärjestelmien maksuprosessissa ja ostokokemuksessa on jonkun verran eroa, joten on suositeltavaa tutustua maksuvälittäjien maksutapahtumaan

Yleisesti ottaen verkkomaksupainikkeiden käyttö verkkokaupassa kustantaa noin 0 – 60 € kuukaudessa, riippuen palveluntarjoajasta ja sopimuksesta. Lisäksi kuluina tulee pieni maksuprovisio jokaisesta välitetystä maksusta.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä

Jos haluat aloittaa ilman kiinteitä maksuja, niin Bambora ja Klarna tarjoaa  kuukausimaksutonta sopimusta. Kuukausimaksuttoman sopimuksen kääntöpuolena on, että maksat hieman enemmän provisiota jokaisesta myynnistä. Kuukausimaksuton sopimus sopii varsinkin silloin kun myynti on satunnaista ja pientä.

Kuukausimaksuton maksujärjestelmä auttaa aloittamaan verkkokaupan mahdollisimman pienillä kiinteillä kuluilla. Bamboralla sopimustyypin voi vaihtaa kuukausimaksulliseen, kun kauppa on lähtenyt käyntiin ja kuukausimaksullinen sopimus tulee kannattavammaksi.

Bamboran maksuvälityspalveluita käyttää yli 125 tuhatta yritystä 65 eri maassa. Verkkokauppialle on tarjolla palvelu nimeltään Bambora PayForm, jolle on saatavilla Bamboran toimesta valmis WooCommercen maksumoduli ihan ilmaiseksi.